"Yeniden başlıyoruz!"

Düzenleyen:
"Yeniden başlıyoruz!"

SPOR Haberleri

Yönetici Gökhan Saral “Hırs, azim ve inatla başardık” derken, Rıza Çalımbay büyük övgü aldı. Futbol, camiaya umut verdi, Yusuf ise değerine değer kattı

İki atıp çok kazanmak bu olsa gerek... Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumun ta kendisi... 5 maçtır kazanamayan ve ateş hattına çok yakın olan Karadeniz ekibi, lider Galatasaray’ın apoletini söküp galip gelirken 3 puandan çok çok fazlasını aldı. Yönetimi dağılmış, muhalefeti ayaklanmış ve kongre sürecinin yaşandığı bordo-mavililerde, 2-1’lik maçta aslan payı Rıza Çalımbay’daydı. Tecrübeli teknik adamın taktik anlayışı ve takım oyununun neticesinin alınmasından mutluluk duyan yönetim havaya girdi. Yönetici Gökhan Saral “Hırs, azim ve inatla... Uşaklar! Toparlanın, yeniden başlıyoruz” mesajını verdi.
> Fırsatı değerlendirdi
Yönetimin derin nefes aldığı olayda Çalımbay’ın elinin değdiği ve pozitif etki yaptığı, özgür bıraktığı bir Yusuf Yazıcı izledik. Adeta tek başına Galatasaray’ı bitiren adamdı. Bir gol attı bir asist yaptı ve değerine değer kattı. O her ne kadar transfer konuşmayı sevmediğini söylese de şimdiden transfer süreçlerinin önemli figürü olacağı aşikar. Trabzonspor adına sevindirici diğer gelişme ise oynamayan ve pas tuttuğu düşünülen oyuncuların da formduydu. N’Doye, Burak Yılmaz ve Rodallega’nın yokluğunu fırsata çevirdi ve göze girdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...