Fren yerine gaza bastı, ayakkabı dükkanına girdi

/ Kaynak: CHA
Fren yerine gaza bastı, ayakkabı dükkanına girdi

YAŞAM Haberleri  / CHA

Antalya'da aracını park etmek isteyen kadın sürücü fren yerine gaza basınca, ayakkabı dükkanına girdi.

Antalya'da aracını park etmek isteyen kadın sürücü fren yerine gaza basınca, ayakkabı dükkanına girdi. Dükkanda o sırada müşteri olmaması olası bir faciayı önledi. Kaza, Deniz mahallesi Güllük Caddesi üzerinde meydana geldi. 07 N 3737 plakalı araç sürücü Ayfer Pamukcuoğlu (29) cadde üzerinde bulunan binaların yanına aracını park etmek istedi. Bu sırada kaldırımdan binanın yanına girmek isteyen Pamukcuoğlu, fren yerine gaza basınca zemin katta bulunan ayakkabı dükkanına girdi. Hızla dükkanın önüne düşen araç bina kolonlarına çarparak içeriye girmeden durdu. Bu sırada dükkanda müşteri olmaması olası bir faciayı önledi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada iş yeri sahipleri kısa süreli panik yaşadı. Çevredeki vatandaşlar ve iş yeri sahipleri aracın altında kalan olup olmadığını kontrol etti. Daha sonra olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Ancak yaralı ve sıkışan olmadığı için ekipler normale döndü. Polisin yaptığı incelemenin ardından araç dükkandan çıkarıldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, Pamukcuoğlu'nun aracını park etmek isterken fren yerine gaza basmasından dolayı kazanın meydana geldiğini söyledi.
AYNI KİŞİNİN BAŞKA DÜKKANINA DA ARAÇ GİRMİŞ
Kazada dükkanına araç giren iş yeri sahibi Hüseyin Özkan'ın 2001 yılında da başka bir yerine yine araç girdiği öğrenildi. Kazanın ardından dükkana gelen Hüseyin Özkan'ın babası Muammer Özkan, daha öncede başka bir dükkana araç girdiğini söyledi. Özkan, 2001 yılında aynı şekilde diğer dükkanlarına araç girdiğini söyledi.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...