Karabükspor Tolunay Kafkas'a emanet

Karabükspor Tolunay Kafkas'a emanet

SPOR Haberleri

Karabükspor Kulübü, yeni sezon için teknik direktör Tolunay Kafkas ile anlaştıklarını açıkladı. Kafkas törenle 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Kardemir Karabükspor'un yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas oldu. Tolunay Kafkas törenle 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.
Tolunay Kafkas bugün kulübün tesislerinde düzenlenen törenle sözleşmeye imza attı. 2 yıllık sözleşmeyi imzalayan Tolunay Kafkas, Karabükspor'a gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Çok isteyerek ve severek Karabük'e geldiğini belirten Kafkas, "Umuyorum uzun yıllar Karabükspor'a hizmet ederim. İyi bir Karabükspor oluşturacağız, önemli işlere adım atacağımızın sözünü vermek istiyorum. Bu önemli camiaya bende layık olurum. Transfer çalışmalarımız var ve önemli oyuncular takımımıza katılacak. Çok kısa süre içerisinde transferler gerçekleştirilecek. Belli mevkilerde ciddi sıkıntılarımız var. Karabükspor adım adım, yavaş yavaş üzerine koyarak nokta transferleri yapacak" dedi.Kardemir Karabükspor Başkanı Taner Canyurt ise, "Karabükspor'un başarısı için elimizden geleni birlikte yapacağız. Değerli hocamız gerek sportif kariyeriyle, gerekse beyefendi kişiliğiyle en iyi hizmeti vereceğine inanıyorum. Karabük'e ve spor camiasına hayırlı olsun" diye konuştu. DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...