Barcelona'nın yıldızı Arda'nın takım arkadaşı oldu

Barcelona'nın yıldızı Arda'nın takım arkadaşı oldu

SPOR Haberleri

Radamel Falcao'yu 60 milyon euroya Monaco'ya satan Atletico Madrid, Barcelona forması giyen David Villa'yı kadrosuna dahil etti.

Radamel Falcao'yu 60 milyon euroya Monaco'ya satan Atletico Madrid, aradığı golcüyü buldu. Madrid ekibi, Barcelona forması giyen David Villa'yı kadrosuna dahil etti. Barcelona resmi sitesinden yapılan açıklamada, İspanyol forvetin Madrid ekibine transferine izin verildiği duyuruldu. Atletico Madrid, ilk yıl için Barcelona'ya 2.1 milyon euro ödeme yapacak. David Villa'nın 2014-15 sezonunda Atletico Madrid'de forma giymeye devam etmesi halinde Barcelona Kulübü kasasına 2 milyon euro daha koyacak. David Villa, 2015-16 sezonunda da Atletico Madrid'de oynadığı takdirde Barcelona bu transferden 1 milyon euro daha alacak. Katalan kulübü ayrıca David Villa'nın bir sonraki transferinden de yüzde 50 paya sahip olacak. 2010'dan bu yana Barcelona forması giyen David Villa, Katalan kulübünde çıktığı 119 maçta 48 gole imza atmıştı. Villa'nın Atletico Madrid'deki ilk maçına İspanya Süper Kupası'nda Barcelona karşısına çıkması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...