Fenerbahçe'den Lig TV'ye kınama

Fenerbahçe'den Lig TV'ye kınama

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, UEFA Tahkim Kurulu'ndan çıkacak sonuca göre bazı futbolcuların satılacağına yönelik yayıncı kuruluşun yaptığı haberler için sert bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, UEFA Tahkim Kurulu'ndan çıkacak sonuca göre bazı futbolcuların satılacağına yönelik yayıncı kuruluşun yaptığı haberler sonrası resmi sitesinden sert bir açıklama yaptı. Kulübün resmi internet sitesine yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Dün resmi yayın organlarımız vasıtasıyla bulunduğumuz açıklamada, UEFA Tahkim Kurulu kararına göre bazı yabancı oyuncularımızın satılacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulamıştık. Buna karşın üzülerek görmekteyiz ki, yayın haklarını elinde bulunduran ve kulüplerin marka değerini koruması hatta yükseltmesi gereken Lig TV, açıklamamızı da görmezden gelmek kaydıyla, Tahkim Kurulu kararını takiben bazı yabancı oyuncularımızı elden çıkaracağımız yönünde bir habere imza atmıştır. Bu anlayış nedeniyle yayıncı kuruluşu kınıyoruz. Bir kez daha belirtmek isteriz ki, UEFA Tahkim Kurulu'ndan çıkacak karar her ne olursa olsun, 'olası bir zorunluluk' ile kadro planlamamızda herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Yeni sezon planlamamıza dair bir takım çalışmalar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun önceki yıl duyurduğu ve bu sezon hayata geçecek olan 6+0+4 yabancı sınırlamasına dair kurala uymak adına hayata geçirilebilir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...