Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cenk, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki en golcü oyuncusu oldu

Düzenleyen:
Cenk, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki en golcü oyuncusu oldu

SPOR Haberleri

Monaco'ya attığı golle Şampiyonlar Ligi'ndeki gol sayısını 5'e çıkaran Cenk Tosun, Beşiktaş tarihinin Şampiyonlar Ligi'ndeki en golcü oyuncusu oldu.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki en büyük kozu olan Cenk Tosun, attığı penaltı golü ile Monaco karşısında beraberliği sağladı.

Fransa temsilcisi Monaco karşısında 1-1 beraberliği sağlayan golü atan Cenk Tosun, aynı zamanda Avrupa'nın bu büyük futbol organizasyonunda takımın en golcü oyuncusu oldu.
Şampiyonlar Ligi'nde son 2 sezonda 4 kez gol sevinci yaşayan ve Beşiktaş'ın eski oyuncusu Oktay Derelioğlu ile bu unvanı paylaşan Cenk, attığı 5. golle bu unvanın tek sahibi oldu.

EN GOLCÜ OYUNCULARDAN BİRİ

Beşiktaş formasıyla şu ana dek 11 gol bulan Cenk Tosun, takımın Avrupa'daki en golcü sıralamasında 4. sırada bulunuyor.
Siyah-beyazlı ekibin Monaco ile deplasmanda yaptığı maçta 2 kez fileleri havalandıran ve Şampiyonlar Ligi 4. haftasında takımın beraberlik golünü atarak gol sayısını 11'e çıkaran Cenk Tosun , 11 gollü Ricardo Quaresma'yı yakalarken 12 defa gol sevinci yaşayan Bobo'ya biraz daha yaklaştı. Siyah-beyazlı oyuncu, 1 gol bulursa Bobo ile aynı sayıya ulaşacak.

EN GOLCÜ OKTAY DERELİOĞLU

Beşiktaş'ın Avrupa'daki en golcü sıralamasında 14 golle Oktay Derelioğlu önde bulunuyor.

Bobo, Quaresma ve Cenk'in ardından Daniel Pancu 9 ve Demba Ba 8 gol kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...