Jandarma ekiplerinden uyuşturucu operasyonu

Düzenleyen:
Jandarma ekiplerinden uyuşturucu operasyonu

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan denetimlerde uyuşturucu kullanan 9 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında il jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından jandarma sorumluluk bölgelerinde uygulama yapıldı. 
Denetimlerde uyuşturucu madde kullandığı belirlenen U.C., I.B., M.D., A.K., A.T., T.S., D.Ç., T.D.D., ve B.G.B., isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar üzerinde yapılan aramalarda 5 gram bonzai ile 50 gram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddeler Jandarma ekipleri tarafından muhafaza altına alınırken, şahıslar ise Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek burada alınan sağlık raporlarının ardından ifadeleri alınmak üzere Jandarma Karakolu'na götürüldü. 
İfadeleri tamamlanan şahıslar daha sonra serbest bırakıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...