Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kars'ta hava -10 derece

Düzenleyen:
Kars'ta hava -10 derece

YAŞAM Haberleri

Sıcaklığın sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü Sarıkamış'ta camlar buz tuttu, bitkiler kırağıyla kaplandı. Soğuktan olumsuz etkilenen hayvanlar ise ilginç görüntüler oluşturdu

Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüksek kesimlere yağan karın ardından soğuk hava etkili oluyor. Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bin 700 rakımlı Sıpkaç ve bin 600 rakımlı Aladağ'ın zirvesi beyaza büründü. Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü ilçe merkezinde ise sabah saatlerinde araçların ve evlerin camları buz tuttu, bina çatıları ve bitkiler kırağıyla kaplandı. Soğuk hava nedeniyle Acısu deresi kısmen buz tuttu. Çobanlar soğuk havada büyükbaş hayvanlarını otlatmaya çalıştı.
Soğuk havadan olumsuz etkilenen hayvanlar ise ilginç görüntüler oluşturdu. Bir tilki kış mevsiminde olduğu gibi tarlalarda fare avına çıktı. Tilkinin fare avlamak için sarf ettiği çaba AA muhabiri tarafından görüntülendi. Sincaplar ise sarıçam ağaçlarında kozalak yiyerek karınlarını doyurmaya çalıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...