HTC One Google Edition'da Android 4.3

HTC One Google Edition'da Android 4.3

TEKNOLOJİ Haberleri

HTC One'ın saf Android sürümünü kullanan Google Edition modeli, hızlı bir şekilde Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi alacak. SIG Bluetooth onayında Android 4.3 sürümü gözüktü.

HTC One'ın saf Android sürümünü kullanan Google Edition modeli, hızlı bir şekilde Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi alacak. SIG Bluetooth onayında Android 4.3 sürümü gözüktü. Samsung ve HTC'nin amiral gemilerine saf Android sürümü yükleyip Google Play Store'da satışa sunan Google, bu modellere tıpkı Nexus sürümleri gibi hızlı bir şekilde güncelleme verecek. Bluetooth SIG onayından geçen Android 4.3 Jelly Bean yazılımlı HTC One, onayı 5 Temmuz'da almış gibi görünüyor. Hazır olan Android 4.3 sürümünün duyurulmasının ardından Nexus 4, Samsung Galaxy S4 Google Edition ve HTC One Google Edition modelleri, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemine güncellenecek. Şimdilik Google Play Store'da satılan sürüm Android 4.2.2 Jelly Bean sürümünü kullanıyorken, önümüzdeki günlerde çıkacak güncellemeyle beraber, cihazların doğrudan 4.3 Jelly Bean ile satılacağı konuşuluyor.
Global HTC One'a Tayvan'da dağıtılan Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesi ise diğer bölgelerde merakla bekleniyor. Sense arayüzünden vazgeçebilecekler ve güncellemelere önem verecekler için, Google Edition modelleri yeni cazibe merkezi olacak gibi gözüküyor. (shift)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...