Kocaman’ın Valbuena ile yaptığı görüşmede buzlar eridi

Düzenleyen:
Kocaman’ın Valbuena ile yaptığı görüşmede buzlar eridi

SPOR Haberleri

Kocaman’ın “Sen bu takımın liderlerinden birisin ama disiplini koruman gerek” dediği Fransız, “Buraya şampiyonluk için geldim, gerekeni de yapacağım” cevabı verdi

M.Emin Uluç
Fenerbahçe’deki mini kriz büyümeden kapandı. Aykut Kocaman ile Mathieu Valbuena arasındaki görüşmeden ortak hedef doğrultusunda anlaşma çıktı. Kocaman “Sen bu takımın lider oyuncularından birisin ve çok değerlisin. Kaliteni, yeteneklerini tartışmıyoruz. Saha içindeki mücadelenden, arzundan da son derece memnunum. Ama taktik disipline bağlı kalmalısın” dediği Valbuena’ya “Seni çok yorulduğun ve sert müdahalelere maruz kaldığın için oyundan aldım. Başka bir problem yok. Ayağında fazla top tutmadan takımı yönlendir” uyarısında bulundu.

Dünya Kupası motivasyonu
Valbuena ise Aykut Kocaman’a “Ben buraya şampiyonluk için geldim. Hedefim burada göstereceğim yüksek performansla yeniden millî takıma seçilmek ve Dünya Kupası’nda oynamak” cevabını verdi. “Benim için önemli olan oynadığım futboldan keyif almak” diyen Fransız yıldız, “Burada mutluyum. Takımı, taraftarları seviyorum. Şampiyonluğa katkı sağlamak için sahada elimden gelen mücadeleyi veriyorum” ifadesini kullandı. Kocaman ile Valbuena, şampiyonluk paydasında buluşurken, Fransız yıldız oyun disiplinine bağlı kalacağına dair hocasına söz verdi. 
 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...