Provokatörler sahnede, İstiklal Caddesi'nde silah sesleri

Provokatörler sahnede, İstiklal Caddesi'nde silah sesleri

GÜNDEM Haberleri

İstiklal Caddesi İmam Adnan Sokak'ta belinden silahını çıkaran beyaz gömlekli şahıs, havaya 4 el ateş açarak gözden kayboldu.

İstiklal Caddesi'nde topanıp Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis izin vermedi. Polis gruba TOMA aracından tazyikli suyla müdahale etti. Grup, İstiklal Caddesi'nde Galatasaray'a doğru ve ara sokaklara dağıldı. Galatasaray Lisesi önünde toplanan bir grup, slogan atarak İstiklal Caddesi'nden Taksim yönüne yürüyüşe geçti. Taksim Meydanı girişinde durdurulan gruba, polis dağılmaları yönünde uyarı yaptı. Uyarıların dikkate alınmaması üzerine polis, gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Müdahale sırasında gruptaki bazı kişiler de gözaltına alındı. Müdahalenin ardından, gruptakilerin bir kısmı İstiklal Caddesi yönüne, bir kısmı da ara sokaklara dağıldı. Olaylar sırasında çevredeki işyerleri kepenklerini indirirken, bazı vatandaşlar da biber gazından etkilendi. Öte yandan saat 20:30 sıralarında Taksim'e çıkmak isteyenlere polisin müdahalesi sırasında İstiklal Caddesi İmam Adnan Sokak'ta birkaç kişi arasında başlayan tartışma silah sesleriyle son buldu. Belinden silahını çıkaran beyaz gömlekli kişi havaya 4 el ateş açtı ve yaşanan panik sonrası gözden kayboldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...