Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Santi Cazorla'nın ayağının son hâli içler acısı

Düzenleyen:
Santi Cazorla'nın ayağının son hâli içler acısı

SPOR Haberleri

İngiliz ekibi Arsenal'da forma giyen Santi Cazorla, Ludogorets maçı sonrasında yaşadığı sakatlık nedeniyle 8 kez operasyon geçirdi, ayağının son hali hayrete düşürdü.

Bir dönem Fenerbahçe'nin de gündeminde olan hatta menajerinin İstanbul'a transfer görüşmesi için geldiği Arsenal'de forma giyen İspanyol futbolcu Santi Cazorla, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene 19 Ekim'de oynanan Ludogorets maçında sakatlanmış ve sağ ayak bileğinden ameliyat edilmişti.

AZ DAHA AYAĞINI KAYBEDİYORDU

Yıldız oyuncuyla bir röportaj yapan Marca Gazetesi, Cazorla'nın sağ ayağının son halini paylaştı. Ayak bileğinden 8 operasyon geçiren ve kaptığı enfeksiyon nedeniyle neredeyse ayağını kaybeden Cazorla'nın futbol hayatının az daha sona erdiği ortaya çıktı.

Santi Cazorla'nın ayağının son hâli içler acısı

BİLEĞİNDE KANGREN OLUŞTU

Ayak tendonunun 8 santimetrelik bir kısmını kaybeden Cazorla'nın bileğinde de kangren oluştuğu ve o bölgeye kendi vücudundan doku nakli yapıldığı belirtildi. Yıldız oyuncunun ayağının paylaştığı fotoğrafta vücudundaki dövmeli bir bölümden alınanan dokunun nakledildiği görülüyor.

Cazorla bütün yaşadığı bu zorluklara rağmen Ocak ayında futbola dönmeyi planladığını açıkladı.

Santi Cazorla'nın ayağının son hâli içler acısı

(Skorer)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...