Erdoğan: Diktatör kalkıp da seni arar mı

Düzenleyen:
Erdoğan: Diktatör kalkıp da seni arar mı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Tezcan'ın kendisine yönelik sözlerine ilişkin, "Ya diktatör kalkıp da seni arar mı be? Ben seni arıyorum, bu bir insaniliktir, bu bir merhamettir, rahmet duygusudur. Ama bu yok, bunlarda bu yok." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zorlu Meta Nikel Kobalt Tesisinin açılışında yaptığı konuşmada, "Görüldüğü gibi Türkiye, tarihinin en büyük üçüncü dönüşümünü başarıyla tamamlamıştır. Şimdi 2023 hedeflerimizin ışığında ülkemizi dördüncü bir hamle dönemine hazırlıyoruz. Tıpkı küresel düzeydeki 'endüstri 4.0' atılımı gibi Türkiye de 'kalkınma 4.0'ını başlatmıştır." dedi.

CHP'li Tezcan'ın kendisine yönelik sözlerine ilişkin Erdoğan, "Kalkıp Tayyip Erdoğan ile ilgili diktatör, faşist diktatör... Ya git yat aşağı. Yani şahsıma bu lafı eden kişi, affedersin kendisini vurdular ve ben geçmiş olsun diye kendisini arıyorum. Düşünebiliyor musunuz? Ya diktatör kalkıp da seni arar mı be? Ben seni arıyorum, bu bir insaniliktir, bu bir merhamettir, rahmet duygusudur. Ama bu yok, bunlarda bu yok." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin de, şunları söyledi:

"Partimizin kalkıp da bazı belediye başkanlarının istifaen ayrılmaları vesaireleriyle ilgili konuşuyorsun. Sana ne? Sen kendi partinin içine bak. Yani bizim partimizin kendi içindeki şu anda uygulamış olduğu strateji, taktik, bunların hiçbirisi seni ilgilendirmez. Sen kendine bak. Bunca yıldır partinin başındasın, kazandığın bir tane seçim var mı önce onu söyle? Batı'da adam bir seçim kaybettiği zaman çekip gidiyor. Sen 9 tane seçim kaybettin, hala ordasın. Ha biz mutluyuz. Niye mutluyuz? Böyle başarısız, aşırı derecede gol yiyen bir kaleci olduğu zaman zaten önemli değil."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...