Samsun'da FETÖ sanıklarına 6 yıl 3 ay hapis

Düzenleyen:
Samsun'da FETÖ sanıklarına 6 yıl 3 ay hapis

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ByLock kullandığı tespit edilen bilgisayar işletmeni ve Samsun İl Göç İdaresinde görevli 2 memur yargılandıkları mahkeme tarafından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında dava açılan ve örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandığı ileri sürülen bilgisayar işletmeni Selim A. ve Samsun İl Göç İdarisinde memur olarak görev yaptıkları öğrenilen Şennur İ.Ö. ile Sibel E. 'nin yargılanmaları sona erdi.

Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davanın son duruşmasında tutuksuz olarak yargılanan Selim A., Şennur İ.Ö. ile Sibel E. haklarındaki suçlamaları kabul etmedi. Selim A., Şennur İ.Ö. ile Sibel E., "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...