Kocaman, Ankara'dan 3 puanla dönmeye mecburuz dedi

Düzenleyen:
Kocaman, Ankara'dan 3 puanla dönmeye mecburuz dedi

SPOR Haberleri

Başkent seferi öncesi oyuncularıyla konuşan F.Bahçe’nin tecrübeli hocası “Artık ne kredimiz kaldı, ne bahanemiz. Ne olursa olsun kazanmalıyız” dedi

M. EMİN ULUÇ

Sıkıntılı bir sezon geçiren Fenerbahçe, ligin son sırasında yer alan Osmanlıspor’u yenerek nefes almak istiyor. Başkent seferi öncesi bir toplantı yapan Aykut Kocaman, şampiyonluk hedefiyle başladıkları sezonda inanılma kayıplar yaşadıklarını vurgularken, kazanmaya mahkûm olduklarını belirtti. “Artık ne kredimiz var ne de bahanemiz” ifadesini kullanan tecrübeli çalıştırıcı “Sadece bu karşılaşma değil, devre arasına kadar bütün maçlar final niteliğinde. Önümüzde 7 maçlık bir periyot var. Sizden 21 puanlık performans bekliyorum. Zor görünse de imkânsız değil. Bunu başarmak için her şeye sahibiz” diye konuştu. Kocaman “Sizden istediğim maçın son düdüğüne kadar vazgeçmemeniz. Vazgeçersek kaybederiz” dedi.

Sakın rakibi küçümsemeyin
Osmanlıspor’un sıralamadaki yerinin aldatıcı olduğun dile getiren Aykut Kocaman “Sakın rakibi hafife almayın. Oyun disiplini koruyun ve kazanmak için savaşın” derken özellikle duran toplara ve kontra ataklara karşı dikkat uyarısı yaptı. Şu an kadar basit bireysel hataların bedelini ağır ödediklerini söyleyen Kocaman, savunma oyuncularına “Maça konsantre olun ve birbirinizle konuşun” hatırlatmasında bulundu. Pas trafiğini hızlandırmalarını ve rakip ceza alanında daha kalabalık olmalarını gerektiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, Ozan, Josef ve Giuliano’dan çift taraflı oynamalarını istedi. “Sizlere bu maçta çok daha fazla iş düşecek” diyen Kocaman, bu isimlere hem savunmaya hem de hücuma destek görev verdi.

Prim dopingi
Yönetim takımı ayağa kaldırmak için elini cebine attı. Futbolcuların bütün alacaklarını ödeyen sarı-lacivertliler prim sistemini de değiştirme kararı aldı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda artık derbi haricindeki maçlara da prim vermeyi planlayan yönetim böylece futbolcuların motivasyonunu arttırmayı hedefliyor.

Kadro belirsiz
Osmanlı maçı öncesi Aykut kocaman, ilk 11’i henüz netleştirmiş değil. Kalede Kameni ile Volkan tercih yapacak Kocaman, forvette de Janssen ile Soldado arasında kararsız kaldı. Volkan’ın formaya yakın göründüğü sarı-lacivertlilerde ağrıları olan Janssen iyileşmezse Soldado ilk 11’de sahaya çıkacak.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...