Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Telefon alabilmek için öğretmeninin cüzdanını çaldı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Telefon alabilmek için öğretmeninin cüzdanını çaldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Trabzon'un Tonya ilçesindeki bir ilkokula giren 30 yaşındaki Ü.G.D. adlı kadının, öğretmen E.Ç.M.'nin cüzdanını çalıp, para ve kredi kartını kullanarak cep telefonu aldığı iddia edildi. Ü.G.D., polis tarafından yakalandı.

Olay, Şehit Ayhan Güner İlkokulunda meydana geldi. Okula giren Ü.G.D., iddiaya göre öğretmen E.Ç.M.nin cüzdanını çaldı. İçindeki para ve kredi kartını aldıktan sonra cüzdanı çöpe atan Ü.G.D., gittiği banka şubesinde öğretmenin kimliğini kendi kimliği gibi kullanarak kredi kartı şifresini değiştirdi. Ü.G.D., kredi kartı ile 2 bin lira tutarında cep telefonu satın aldı. E.Ç.M. cüzdanının çalındığı yönünde ihbarda bulunması üzerine polis, yaptığı takip sonucu kredi kartının kullanıldığı işyerine ulaştı. Kimliği belirlenen Ü.G.D., Vakfıkebir ilçesinde polis tarafından gözaltına alındı. Tonya Emniyet Amirliğine getirilen Ü.G.D., suçunu kabul ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...