Barcelona'nın yıldızını Monaco kaptı

Barcelona'nın yıldızını Monaco kaptı

SPOR Haberleri

Bu sezon yaptığı transferlerle dikkati çeken Fransız ekibi Monaco, Barcelona'nın kansere yakalanan yıldızı Eric Abidal'i kadrosuna kattı.

Ligue 1 takımlarından Monaco, sözleşmesi sona erdikten sonra Barcelona'dan ayrılan Fransız futbolcu Eric Abidal'i 1+1 yıllığına kadrosuna kattı. Monaco'nun internet sitesinde yer alan haberde, Abidal ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere anlaşıldığı açıklandı. Haberde, kariyeri boyunca 61 kez Fransa Milli Takımı forması giyen, Monaco, Lille, Lyon ve Barcelona'da oynayan futbolcunun yeniden yuvasına döndüğü vurgulandı. Abidal, geçen yıl geçirdiği karaciğer nakli operasyonu nedeniyle Barcelona'da sadece 5 maçta forma giyebilmiş ve önümüzdeki sezon başka bir takıma gitme kararı almıştı. Bu sezon gerçekleştirdiği transferlerle dikkati çeken Monaco, Atletico Madrid'in Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'yu 60, Porto'dan Joao Moutinho ve James Rodriguez ikilisini ise 70 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...