Mecliste her partiye ayrı renk kartlık

Düzenleyen:
Mecliste her partiye ayrı renk kartlık

GÜNDEM Haberleri

Meclis, siyasi partilerin grup toplantılarına katılacak ziyaretçilere verilen "Grup Toplantısı" ibareli kartların konulacağı kırmızı, turkuaz, siyah ve lacivert renginde plastik kartlık bastırdı.

Renk olarak kırmızı, turkuaz, siyah ve lacivert seçildi. Dört gruba sürekli olarak aynı renk plastik kartlık verilmeyecek, partilere verilecek bu renkli kartlıklar her hafta ya da belli haftalarda değiştirilecek. Böylece, ziyaretçilerin AK Parti, CHP, HDP ve MHP grup toplantılarından hangisine geldiği belli olacak. Bu uygulamayla; dört siyasi partinin grup toplantıları için her salı Ankara dışından yaklaşık 5-6 bin ziyaretçinin geldiği Mecliste, ziyaretçilerin grup toplantı salonuna girişleri kolaylaştırılarak kontrol altına alınabilecek ve olası güvenlik ihlallerinin önüne geçilebilecek.
Mecliste her partiye ayrı renk kartlık
Basın Halkla İlişkiler Başkanlığı ile siyasi parti grup yöneticileri bir araya gelerek, partilerin o hafta kullanacağı renge karar verecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...