Galatasaray'ın istediği Wellington'a Lucescu engeli

Galatasaray'ın istediği Wellington'a Lucescu engeli

SPOR Haberleri

Sao Paulo'nun yöneticilerinden Joao Paulo de Jesus, Galatasaray'ın transfer listesindeki Wellington için 'Shakhtar Donetsk oyuncunun bonservisini almak istiyor' dedi..

Sao Paulo'nun yöneticilerinden Joao Paulo de Jesus, Galatasaray'ın transfer listesindeki Wellington için "Shakhtar Donetsk oyuncunun bonservisini almak istiyor" açıklamasını yaptı. Brezilya'nın en popüler spor portallarından Globo Esporte'ye konuşan Joao Paulo de Jesus, Galatasaray'ın transfer listesindeki Wellington'un geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Halihazırda Wellington'un bonservisinin yüzde 30'unu elinde bulunduran Shakhtar Donetsk'in oyuncuyu transfer etmek için girişimlere başladığını kaydeden Joao Paulo, "Galatasaray, Inter ve Shakhtar Wellington için en önemli adaylar. Wellington'un Avrupa'da oynamak istiyor oluşu transferde önemli bir etken. İlk başlarda onun satışına karşı çıkıyorduk ama Wellington'un bu hafta içinde başka bir kulübe transferi resmîyet kazanabilir" ifadelerini kullandı. Sao Paulo önceki günlerde takımın savunma oyuncusu Paulo Miranda'nın Marsilya'ya satışı için Fransız kulübüyle anlaşma sağlamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...