Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lastik bomba gibi patladı: 1 yaralı

Düzenleyen:
Lastik bomba gibi patladı: 1 yaralı

YAŞAM Haberleri

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bir inşaat firmasında çalışan lastik ustası, tamir ettiği lastiğin patlamasının ardından ağır yaralandı.

Olay bu sabah saatlerinde, Karasu’da bulunan bir inşaat firmasına ait şantiyede meydana geldi. Şantiyede lastik ustası olarak çalışan Süleyman Ölmez’in tamir ettiği bir lastik bomba gibi patladı. Lastik elindeyken yaşanan patlamada ağır yaralanan Ölmez, arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ölmez, buradan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, o anlar şantiyenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, makineye takılı tekerin bomba gibi patladığı ve o sırada lastiği tutan Süleyman Ölmez’in savrulduğu görülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...