Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melih Gökçek Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

Düzenleyen:
Melih Gökçek Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

SPOR Haberleri

Osmanlıspor - Fenerbahçe maçı sonrası İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan Melih Gökçek, “Galibiyet bizim hakkımızdı” dedi.

Süper Lig’in 11. haftasında evinde Fenerbahçe’yi ağırlayan Osmanlıspor son dakikalarda bulduğu golle 1-1 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Maçı izleyenler arasında geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlık görevinden istifa eden Melih Gökçek de vardı. Büyükşehir Belediye Başkanlık görevinden istifa ettikten sonra kamera karşısına çıkmayan Gökçek, Osmalıspor Fenerbahçe maçını protokol tribününden izledi. Maç sonu İHA muhabirine konuşan Gökçek, “Gerçekten çok kaçırdık, kısmet buymuş. Güzel bir maç oldu. Bizim oyuncular çok iyi oynadı. Galibiyeti kaçırdığımız için üzülüyorum. Sonunculuk bu kulübün hakkı değil. Bu gidişin düzelmesi için dua ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...