Kuveyt Bakanlar Kurulu'ndan Mansur'a tebrik

/ Kaynak: AA
Kuveyt Bakanlar Kurulu'ndan Mansur'a tebrik

DÜNYA Haberleri  / AA

Kuveyt Bakanlar Kurulu, Mısır'ki darbenin ardından güvenlik ve istikrar için her türlü yardımın yapılacağını açıklarken, göreve gelen Adli Mansur'u tebrik etti.

Kuveyt Bakanlar Kurulu, Mısır'da güvenlik ve istikrarın sağlanması, demokrasinin sağlamlaşması için mümkün olan her yardımın yapılacağını açıkladı. Kuveyt resmi haber ajansı KUNA'da yer alan habere göre, Kuveyt Bakanlar Kurulu adına toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, Mısır'da güvenlik ve istikrarın sağlanması, demokrasinin sağlamlaşması için mümkün olan her yardımın yapılacağı, Mısır halkının içinde bulunduğu zor dönemleri atlatacağına olan güvenin tam olduğu belirtildi. Açıklamada, yüksek milli ruhu ile tanınan Mısır halkının ülkesinin güvenliğini tehdit eden tehlikeleri atlatacağı da vurguladı. Mısır'da yönetime el koyan ordu tarafından geçici cumhurbaşkanlığına getirilen Adli Mansur'un tebrik edildiği ve görevinde başarılar dilendiği açıklamada, Mısır-Kuveyt ilişkilerinin derinliğine vurgu yapıldı, iki ülkenin halkalarının birbirine kardeşlik bağlarıyla bağlı olduğu ifade edildi.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...