Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vadikoru ve YDA Center’a Avrupa’dan ödül

Düzenleyen:
Vadikoru ve YDA Center’a Avrupa’dan ödül

EMLAK Haberleri

Dünyanın en saygın ödülleri arasında yer alan International Property Awards 2017-2018’in Avrupa ayağı olan European Property Awards’da iki Türk firması ödüle layık görüldü

Londra’da düzenlenen ve Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’ta  “En İyi Ofis Mimarisi” dalında Invest İnşaat Vadikoru projesiyle, YDA Group ise YDA Center İş ve Yaşam Merkezi projesiyle ödül aldı. 

Ayazağa’nın prestiji vadikoru
Uluslararası üst düzey gayrimenkul proje geliştiricilerini bir araya getiren ödül töreninde Vadikoru karma kullanım projesi, En İyi Ofis Mimarisi kategorisinde ödülün sahibi oldu. Törende Vadikoru’nun ödülü projenin mimarı ve İkidesign’ın da kurucusu olan Murat Kader’e takdim edildi. Vadikoru, Ayazağa bölgesinde sanayi dönüşümü olarak hayata geçiriliyor. Vadikoru karma kullanımlı projesinde 3 blok konutta 242 daire, 2 blok ofiste 84 adet bağımsız ofis ve 12 ticari ünite bulunuyor.
Vadikoru ve YDA Center’a Avrupa’dan ödül
Ankara’nın sembol projesi YDA Center
YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center’ın ödülünü Londra’da düzenlenen törene katılan YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan,  Yazgan Mimarlık Kurucu Ortağı Dr. Kerem Yazgan ve Melikhan Cüneyt Arslan aldı. Farklı ve göz alıcı mimarisiyle daha önce de "Sign of the City Awards 2016"da En İyi Ofis kategorisinde Premium Proje seçilen YDA Center;  ayrıca, mimarlık dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan World Architecture Festival kapsamında bu yıl “Office-Future” kategorisinde rakiplerini eleyerek finalde yarışmaya da hak kazandı.  YDA Center hem mimarisiyle hem de kent yaşamına katkılarıyla rakipsiz bir proje olarak hayata geçiyor.”
Vadikoru ve YDA Center’a Avrupa’dan ödül
Tasarım ve mimarisiyle örnek proje
Ayazağa bölgesinde sanayi dönüşümü olarak hayata geçirilen ve konut ve ofislerden oluşan bir karma kullanımlı proje olan Vadikoru’da ofis blokları geniş cam yüzeyleriyle hem manzaranın keyfine varılmasına imkân verecek hem de güneş ışığının daha çok içeriye girmesini sağlayarak enerji tasarrufuna ve dolayısıyla da çevreye katkı sağlamak amacıyla tasarlandı. İki adet ofis bloğunda 84 adet bağımsız ofisin yer aldığı projede, İstanbul’un keyfini ve konforunu ofis hayatında da yaşanmasına olanak sağlanıyor. Vadikoru ofis bloklarında her katın 6 bağımsız bölümden oluşmasının yanında 133 ve 1000 metrekare aralığında ofisler sunuluyor. 

 

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...