İtalya motosiklet fuarında Japon rüzgârı esecek

Düzenleyen:
İtalya motosiklet fuarında Japon rüzgârı esecek

T-Otomobil Haberleri

Motosiklet severlerin heyecanla beklediği Eicma Uluslararası Motosiklet Fuarı 9 Kasım’da Milano’da kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Motosiklet severlerin heyecanla beklediği Eicma Uluslararası Motosiklet Fuarı 9 Kasım’da Milano’da kapılarını ziyaretçilere açıyor. Honda bu yılda merak uyandıran modellerle tam bir şov hazırlamış durumda. Geçtiğimiz yıl yüzünü gösteren ve ülkemizde de yoğun ilgi gören X-ADV, yenilenen GL 1800 Gold Wing, CRF1000 Africa Twin ve Adventure Sport modellerinin sergileyeceği standında ayrıca CB250 ve 125R modelleri ilk defa tanıtılacak. Motosiklet dünyasında efsaneler arasına adını yazdıran Gold Wing ise yenilenen tasarımı altı silindirli motoru, elektrik kontrollü gaz kolu, 4 farklı sürüş modu, seçilebilir tork kontrol sistemi ve yokuşta kalkış desteği gibi yeni eklenen özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...