Toyota ekimde 5 bin araç sattı

Düzenleyen:
Toyota ekimde 5 bin araç sattı

T-Otomobil Haberleri

Türkiye’deki 5 bininci hibrit aracını yollara çıkaran Toyota, Türkiye pazarına girdiğinden bu yana tarihindeki en iyi ekim ayı satışını geride bıraktı ve 4 bin 892 adetle rekor kırdı.

Türkiye’deki 5 bininci hibrit aracını yollara çıkaran Toyota, Türkiye pazarına girdiğinden bu yana tarihindeki en iyi ekim ayı satışını geride bıraktı ve 4 bin 892 adetle rekor kırdı. Bu rakamın dağılımı ise 2 bin 899 adedi Corolla, 660 adedi C-HR, 431 adedi Auris modelleri üzerine gerçekleşti. Ayrıca, bu yılın da en yüksek aylık satış rakamına ulaşan Toyota, Türkiye’deki her 100 hibrit araçtan 92’sinin satışını gerçekleştirdi. 
Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO'su Ali Haydar Bozkurt, yenilenen ürün gamı ve Türkiye'de üretilen Corolla'nın yanı sıra hibrit modellerinin getirdiği pozitif etkiyle birlikte ekim ayında tarihî rekordan mutluluk duyduklarını söyledi. Bozkurt “Hibrit modellerimize gelen vergi indirimiyle beraber, Türkiye'de satışa sunduğumuz geniş hibrit ürün gamı büyük ilgi görmeye başladı. Birçok markanın henüz farkına varmaya başladığı hibrit teknolojisini, biz Türkiye'de uzun yıllardan beri anlatıyor ve müşterilerimize sunuyoruz. Beş bininci hibriti yollara çıkarmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. Bozkurt ayrıca “Türkiye'de üretilen Toyota C-HR Hybrid toplamda 2 bin 500 adede ulaşarak Toyota’nın satışlarına büyük bir katkı sağladı” ifadesini kullandı.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...