Hücum bozuldu

Düzenleyen:
Hücum bozuldu

SPOR Haberleri

Karadeniz ekibinin yeni teknik patronu Rıza Çalımbay ligin en çok gol yiyen takımının savunmasını düzeltti ancak bordo-mavililer şimdi de gol atmakta sıkıntı yaşıyor

Teknik direktör Rıza Çalımbay, ligin en çok gol yiyen takımı olan Trabzonspor’un başına geçer geçmez ilk olarak savunma hattına çeki düzen verdi. Ancak şimdi de takımın gol atma problemi ortaya çıktı. Ersun Yanal’ın görevde olduğu ilk 8 haftadaki maçların hepsinde de gol atma başarısı gösteren bordo-mavili takım, Çalımbay ile çıktığı 3 maçın 2’sinde gol atamadı. Sadece Galatasaray karşısında elde edilen 2-1’lik galibiyette fileleri havalandıran Trabzonspor, 1-0 kaybedilen Yeni Malatyaspor ile 0-0 biten son Kayserispor karşılaşmalarında gol atamadı. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın ilk olarak takımın savunmasına odaklandığı biliniyor. Hatta antrenmanlarda en çok bu açığı kapatmak için çalışıyor. Tecrübeli çalıştırıcı milli takım arasında yapılacak kampta gol sorununa da çare bulmaya çalışacak. Şu anda iki golcüsü Burak Yılmaz ve Rodallega’nın yokluğu sebebiyle de gol yollarında sıkıntı yaşayan bordo-mavililerin, sakat golcülerin takıma dönüşüyle rahatlaması bekleniyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...