Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobil şarampole uçtu, 3 yaralı

/ Kaynak: CHA
Otomobil şarampole uçtu, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Balıkesir'de içerisinde 3 kişilik bir ailenin bulunduğu araç şarampole uçtu. Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Balıkesir'in Edremit ilçesine tatile gelen ailenin bulunduğu otomobil üç metrelik şarampole uçtu. Araç içerisindeki yaralıları kurtarmak için çevredekiler seferber oldu. Bir saat süren kurtarma çalışmaları sonucu yaralılar sıkıştıkları yerden güçlükle çıkarıldı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Edremit ilçesine tatil için gelen 3 kişilik aile, saat 02.00 sıralarında otomobilleriyle Kocaseyit Havaalanı yakınlarında üç metrelik şarampole uçtu. 41 LS 012 plakalı otomobilin sürücüsü Oktay Göç (30), ablası Lütfiye Avcı (34) ve yeğeni Seray Avcı (11) yaralandı. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaralılara ulaşmakta güçlük çekti. Yaralılar, itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla araçtan kurtarılmalarının ardından Edremit Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Oktay Göç'ün durumunun ağır olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...