Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

SPK, 11 foreks sitesini kapatma kararı aldı

Düzenleyen:
SPK, 11 foreks sitesini kapatma kararı aldı

Ekonomi Haberleri

Sermaye Piyasası Kurulu, forekste faaliyet gösteren 11 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlem başlattı.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Türkiye'deki foreks işlemlerini Şubat ayındaki tebliğ ile sınırlandıran Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yurtdışına yönelen yatırımcıların karşısına çıkan internet sitelerini engellemeye devam ediyor. Kuruldan geçtiğimiz Cuma yayınlanan haftalık bültende, internet aracılığıyla yurtdışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen ve internet sitelerine erişimin engellenmesi için Sermaye Piyasası Kanunu’nun 99’uncu maddesinin 4’üncü fıkrası uyarınca gerekli hukuki işlemlerin yapılmasına karar verildi. 

Site isimleri de şöyle sıralandı; "fbs-trk.com, trk-fbs.com, fbs-tr.com, klasfx6.com, klasfx7.com, klasfx8.com, amarkets3.com, amarkets.com, limitforex.com, limitfx.com ve foreksticari.com" 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...