Hava nasıl olacak, havalar ısınacak mı? (Meteoroloji hava tahmini)

Düzenleyen:
Hava nasıl olacak, havalar ısınacak mı? (Meteoroloji hava tahmini)

YAŞAM Haberleri

Havalar ısınacak mı, hava durumu son tahminleri ne, havalar nasıl olacak diye merak içinde olanlar bu habere dikkat. Meteorolojiden açıklama var. Son tahminleri okumadan plan yapmayın...

Hava sıcaklıkları artacak mı, havalar ısınacak mı, havalar ne zaman ısınacak diye bir umut beklerken konuyla ilgili Meteorolojiden açıklama geldi. Dilerseniz bu haberi okumadan plan yapmayın isteriz. İşte hava tahminleri ile ilgili bu sabah yapılan son açıklama. Yarından itibaren Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale'de sıcaklıklar mevsim normallerinin 5 ila 7 derece üzerine çıkacak. Hafta içinde yükselecek hava sıcaklıkları, Bursa,  Balıkesir, Yalova ve Çanakkale'de mevsim normallerinin 5 ila 7 derece üzerine  çıkacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Güney Marmara'da  hava sıcaklıkları, hafta içinde 20 derece ve üzerinde seyredecek. Uzun yıllar kasım ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 16 derece olan  Bursa'da en yüksek sıcaklığın yarın 20, çarşamba günü ise 23 dereceye çıkması bekleniyor. Balıkesir'de de hava sıcaklığının, uzun yıllar kasım ortalamasının 5  derece üzerine çıkarak çarşamba günü 21 dereceyi göreceği tahmin ediliyor. Çanakkale ve Yalova'da da en yüksek hava sıcaklığının, çarşamba günü, mevsim normallerinin yaklaşık 5 derece üzerinde 20 derece olacağı öngörülüyor.

YURT GENELİ 5 GÜNLÜK TAHMİNİ HAVA DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...