Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak ve Bitlis'te 10 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
Şırnak ve Bitlis'te 10 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak ve Bitlis'te 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, Şırnak Merkez Bestler Dereler bölgesinde, devam eden hava destekli operasyonda, operasyon birliklerine saldırı için hareket hâlinde oldukları keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu teröristlere yönelik düzenlenen hava harekâtında silahlı dokuz teröristin etkisiz hâle getirildiği kaydedildi.

Bitlis Merkez’de, güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist arasında çıkan çatışmada bir teröristin, bir adet M-16 piyade tüfeği, 110 adet M-16 piyade tüfeği fişeği, bir adet RPG-7 roketatar, iki adet el bombası ve bir el telsizi ile birlikte etkisiz hâle getirildiği ifade edildi.

Şırnak Silopi’de ise Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan bölücü terör örgütü mensubu üç teröristin güvenlik güçlerine teslim oldukları bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...