Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şile'de batan geminin mürettebatını arama çalışmaları devam ediyor

Düzenleyen:
Şile'de batan geminin mürettebatını arama çalışmaları devam ediyor

YAŞAM Haberleri

Şile açıklarında batan demir yüklü kuru yük gemisinin kayıp mürettebatını arama çalışmalarının bugünkü bölümü tamamlandı.

Gemlik'ten Karadeniz Ereğli'ye giden demir yüklü "Bilal Bal" isimli  kuru yük gemisinin batması sonucu Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kıyı Emniyeti Genel  Müdürlüğü ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nca başlatılan arama kurtarma  çalışmaları devam ediyor.

Bugünkü kısmı tamamlanan arama çalışmaların ardından Şile Kaymakamı  Salih Yüce, Şile Su Ürünleri Lokali'nde bekleyişlerini sürdüren kayıp  mürettebatın ailelerine bilgi verdi.Kaymakam Yüce, kayıp mürettebatın aileleri ve yakınlarına batan  geminin deniz dibinde çekilmiş fotoğraflarını göstererek, yapılan çalışmaları  anlattı.Yüce, daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada ''Bugün 2 dalış  yapıldı ama sonuç alamadık. Yarın Sabah tekrar aramalara başlayacağız. Gemi  parçalanmamış. Bütün olduğu görülüyor. Alt bölümde sadece kırılma olduğu  görülüyor. Yarın inşallah girilir de aileler de rahatlar.'' dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...