Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ev sahibinden kaçtı, polisten kaçamadı

Düzenleyen:
Ev sahibinden kaçtı, polisten kaçamadı

YAŞAM Haberleri

​Bursa'nın İznik ilçesinde girdiği evde ev sahibi ile göz göze gelince kaçan hırsızlık zanlısı, polis ekiplerinin takibi sonucu kısa sürede yakalandı.

Olay, dün gece saat 03.40 sıralarında Selçuk Mahallesi Er Mustafa Sivri Sokak'ta meydana geldi. Yenişehir'den İznik'e gelen S.Ö. ve İ.Ç, kullandıkları otomobili benzini bitince bir akaryakıt istasyonunda park etti. Şahıslar ardından Er Mustafa Sivri Sokak'ta H.K'nin oturduğu evin ardiye kapısını zorlayarak içeri girdi. Ev sahibi H.K, sesin geldiği yöne doğru gittiğinde S.Ö. ile karşı karşıya geldi. Ev sahibini karşısında gören S.Ö, hızla olay yerinden kaçtı. Ev sahibi H.K. durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevrede yaptıkları geniş çaplı aramalarda S.Ö'yü ve ona gözcülük yapan İ.Ç'yi yakalayarak gözaltına aldı. Zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çok sayıda suçtan sabıkası bulunan S.Ö. çıkartıldığı mahkemece tutuklanırken, İ.Ç. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...