Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trump'a halkın desteği giderek düşüyor

Trump'a halkın desteği giderek düşüyor

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Donald Trump'a Amerikan halkının desteği giderek azalıyor. Trump, son 70 yılda halk desteği en az olan ABD Başkanı haline geldi.

ABD Başkanı Trump'a destek düşüyor. Washington Post ve ABC News tarafından yapılan ankete göre Amerikalıların yüzde 59'u Trump'ın politikalarından memnun değil. Trump'a destek verenlerin oranı ise yüzde 37. Bu oran son 70 yılda bir ABD Başkanı'na verilen desteğin en düşüğü. Trump'ın başkanlığının ilk 100 gününe denk gelen nisan ayındaki anketlerde Trump'a destek oranı yüzde 42'ydi. Anketlerde dikkat çeken unsur ise Trump'ın hiçbir şey başaramadığına inananların oranı. Her 100 Amerikalıdan 65'i Trump'ın performansını beğenmediğini sert şekilde dile getiriyor. En çok rahatsızlık veren konu başlığı ise Kuzey Kore.

Amerikalıların yüzde 51'i Trump'ın Kuzey Kore tehdidini ele alış şekline güvenmiyor. Yine Amerikalıların yarısı Trump'ın Siyahlara karşı, yüzde 55'i de kadınlara karşı önyargılı olduğunu düşünüyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...