‘Üstü açıkların’ efsanesi yolda

Düzenleyen:
‘Üstü açıkların’ efsanesi yolda

T-Otomobil Haberleri

İngiliz devi Aston Martin’in ikonik üstü açık Spor GT modeli DB11 Volante yenilenmiş hâliyle 2018 yılında sahalara geri dönecek.

İngiliz devi Aston Martin’in ikonik üstü açık Spor GT modeli DB11 Volante yenilenmiş hâliyle 2018 yılında sahalara geri dönecek. Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar güvencesiyle 2018 baharında Türkiye’deki sahipleriyle buluşmaya hazırlanan DB11 Volante; yeni 4,0 litrelik çift turbolu 510PS V8 motoruyla iddialı olacak. DB11 Volante’nin, önceki nesle göre kıyasla daha hafif ve daha sağlam olarak tasarlandığı ifade ediliyor. Efsane araçta 8 vitesli otomatik şanzıman, elektrik destekli direksiyon ve dinamik tork iletimi özelliği bulunuyor. Bordo, siyah gümüş ya da gri gümüş renk seçenekleri bulunan otomobilin ahşap ve karbon fiberden üretilmiş yeni arka koltuk detayı bulunuyor. 
Volante’nin üstü sadece 14 saniyede açılıyor, 16 saniyede kapanıyor.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...