Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Gezi'de 13 tutuklama

'Gezi'de 13 tutuklama

GÜNDEM Haberleri

İzmir merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda terör üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 15 kişiden 13'ü tutuklandı.

İzmir merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda kamu binaları ve iş yerlerine zarar verdiği ve terör üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 15 kişiden 13'ü cezaevine gönderildi. İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili kamera görüntüleri incelenerek İzmir, Ankara, İstanbul, Manisa ve Batman'da 15 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından "terör örgütü üyesi olmak, kamu malına ve iş yerlerine zarar vermek, halkı tahrik etmek, görevli polis memuruna mukavemet" nbsp;suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerden 13'ü mahkemece tutuklandı. 2 kişi ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. İzmir, Ankara, İstanbul, Manisa ve Batman'da 5 Temmuz 2013 tarihinde düzenlenen operasyonda terör örgütü DHKP-C, TKİP, MLSPB üyeleri oldukları iddiasıyla 15 kişi gözaltına alınmıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...