Perinçek'ten PKK yorumu: Beyaz bayrak çekecekler

Düzenleyen:
Perinçek'ten PKK yorumu: Beyaz bayrak çekecekler

GÜNDEM Haberleri

Doğu Perinçek, PKK'nın artık yenildiğini, Kandil'de şu sıralar beyaz bayrak çekmenin tartışıldığını söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Göreceksiniz Kandil beyaz bayrak çekecek. Başka bir çareleri yoktur. TSK'nın gücü karşısında, Türk polisinin kahramanca mücadelesi, Türk milletinin bölünmeyi reddeden, vatan bütünlüğüne sahip çıkan, Türk ve Kürt ayrımı yapmadan gösterdiği beraberliği sayesinde PKK yenilmiştir." dedi.

"KANDİL'DE ARTIK BEYAZ BAYRAK ÇEKMEK TARTIŞILIYOR"

Perinçek, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) bugün Afrin'i kuşattığını ve Kandil'de de artık beyaz bayrak çekmenin tartışılmaya başlandığını söyledi.

Perinçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Göreceksiniz Kandil beyaz bayrak çekecek. Başka bir çareleri yoktur. TSK'nın gücü karşısında, Türk polisinin kahramanca mücadelesi, Türk milletinin bölünmeyi reddeden, vatan bütünlüğüne sahip çıkan, Türk ve Kürt ayrımı yapmadan gösterdiği beraberliği sayesinde PKK yenilmiştir ve beyaz bayrak çekecektir.

"HDP VE PKK SAFLARINDA OLAN VATANDAŞLARA SESLENİYORUM..."

Buradan HDP ve PKK saflarında olan vatandaşlara sesleniyorum. Elinizdeki o silahları atın. Kardeşinize karşı sıktığınız o silahları yere atın. TSK'ya derhal teslim olun. Oralarda hayatta kalmanız mümkün değil."

"TÜRKİYE'DE ABD'NİN 50 NÜKLEER BOMBASI VAR"

Türkiye'de 50 tane ABD'nin nükleer bombası bulunduğunu ileri süren Doğu Perinçek, "Şu anda Türkiye'nin vatan toprağında bulunan Amerikan üstlerinde 50 nükleer bomba mevcuttur. Bu bilgi nereden diyeceksiniz. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş, Diyarbakır Hava Üst Komutanlığını yaptı, Hava Kuvvetlerinde çok önemli görevlerde bulundu. Washington ataşeliği, Atina ataşeliği gibi önemli dış görevlerde de bulundu. Emekli komutanımızın ve genel başkan yardımcımızın Diyarbakır'da çalıştığı dönemde bizzat elde ettiği bilgidir. Bunu niye bugün açıklıyoruz. Çünkü bölgemiz son dönemlerde kritik bir döneme girdi. ABD'nin ve İsrail'in ikinci bir İsrail'i kurma girişimi, Doğu Akdeniz'i de kapsayan bir bölgeye kadarki girişimi bozguna uğradı. Bozguna uğratan kim? Türkiye, İran, Irak, Suriye ve Rusya, yani Batı Asya ülkeleri birleşti, Amerika planı bozguna uğradı" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...