Wellington geliyor

Wellington geliyor

SPOR Haberleri

Felipe Melo'yu yüksek maliyeti sebebiyle yeni sezonda düşünmeyen Galatasaray, Wellington'u bitirmek üzere.

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Wellington için dün sıcak bir gelişme yaşandı. Sao Paulo ile Santos arasında oynanan Brezilya Serie A mücadelesi sonrasında 22 yaşındaki oyuncunun transferi hakkında açıklama yapan Sao Paulo İkinci Başkanı Joao Paulo de Jesus Lopes, Wellington ile ilgili bir anlaşma olduğunu doğruladı. Wellington'un Avrupa'da oynamak istediğini ve bir teklifi kabul ettiklerini söyleyen Lopes, "Daha karar vermedik ama bir anlaşma var. Bir oyuncu Avrupa'ya gitmek istediği vakit er ya da geç gidiyor" ifadelerini kullandı.
İNTER VE SHAKHTAR'I REDDETTİ
Anlaşmanın hangi kulüple olduğunu açıklamayan Brezilyalı başkan, "Kulübün ismini veremem çünkü benden bunun gizli kalmasını istediler" diye konuştu. Öte yandan Wellington ile Shakhtar ve İnter kulüplerinin ilgilendiği belirtilirken, kulübün ikinci başkanının Wellington ile bu kulüplerden birinin anlaştığını reddetmesi, akıllara G.Saray'ı getirdi. Felipe Melo'dan istediği yüksek ücret dolayısıyla vazgeçen sarı-kırmızılıların Wellington ile temaslarını sıklaştırdığı ve oyuncuyu kiralama noktasında Sao Paulo ile anlaşmaya vardığı konuşuluyor.
PITBULL CEVABI
Felipe Melo, Twitter'da G.Saraylı bir taraftarın Melo mu, Wellington mu? sorusunu "Pitbull" diye cevapladı.
Scott Piri'nin hedefi Sneijder
G.Saray'ın kondisyoneri Scott Piri'nin bu sezon en büyük görevlerinden biri Wesley Sneijder'i hazır hale getirmek. Devre arasında transfer edildikten sonra Hollandalı oyuncu ile özel olarak ilgilenen Piri, Sneijder'in iki sezon aradan sonra yeniden sahaya çıkmasında önemli rol oynamıştı. nbsp;
6 isim Terim'den kesik yedi
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, 6 ismi İngiltere kampına götürmedi. Terim, kaleci Ufuk Ceylan, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Emmanuel Culio, Mehmet Batdal ve Furkan Özçal'ı İstanbul'da bıraktı.
Chedjou kampta nbsp;
G.Saray yeni sezon hazırlıklarına Birmingham'da devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekibin Ada'daki ilk çalışmasına yeni transfer Chedjou'nun yanı sıra Drogba, Sneijder ve Elmander de katıldı. Yabancılar İstanbul'dan gelen kafile ile hasret giderirken, Chedjou, Fatih Terim ve takım arkadaşları ile tanıştı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...