Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sezer Öztürk, Almanya kampına katıldı

/ Kaynak: İHA
Sezer Öztürk, Almanya kampına katıldı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ın konakladığı otelde İdari Menajer Levent Gökçeoğlu tarafından karşılanan Sezer Öztürk, odasına giderek dinlenmeye başladı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Sezer Öztürk, Almanya kampına katıldı. nbsp;Beşiktaş'ın konakladığı otelde İdari Menajer Levent Gökçeoğlu tarafından karşılanan Sezer Öztürk, odasına giderek dinlenmeye başladı. Almanya kampında Beşiktaş'ın televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Sezer Öztürk, çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Transferim uzun zamandır konuşuluyordu ama bugüne nasip oldu. Büyük bir camiaya geldim. Forma için büyük bir rekabet içinde olacağız. Aramızda en iyi olanlar oynayacaktır. Şubat ayından beri eski takımımda antrenmanlarda yer aldım. Oynamama nedenim tamamen hoca tercihidir. Herhangi bir sakatlığım bulunmuyor" dedi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...