Mustafa Akçay meydan okudu

Mustafa Akçay meydan okudu

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü ,'Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın güçlenmesi bizi hiç ilgilendirmiyor' dedi..

Yeni sezon hazırlıklarını Davraz'da sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, dün yaptığı toplantıda kampı değerlendirdi. Çalışmaların iyi geçtiğini belirten Akçay, "Üç hazırlık maçı yaptık. İstediklerimizi 18 Temmuz'a kadar gerçekleştirmek için biraz etkili ve hızlı gidiyoruz. Karakterli oyuncularla çalışıyoruz. Yabancılarla ilgili bazı stratejiler uygulayabiliriz. Çalışmalarımızı sağlıklı bir şekilde sürdürüyoruz" dedi. Kadro kalitesinden memnun olduğunu ifade eden Akçay, "Mecburiyet karşılığında ayrılıklarımız olacaktır. Bir veya iki oyuncu takıma katılacak" diye konuştu.
COLMAN'LA PROBLEM YAŞAYABİLİRİZ
G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş'ın güçlenmesi konusundaki soruya ise Akçay, "Biz Trabzonspor'uz. G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş veya bir başka takımın güçlenmesi bizi ilgilendirmiyor. Bizimle çalışan arkadaşlarımız Trabzonspor'un dört büyük takımdan birisi olduğunu bilecek ve ona göre davranacak. Trabzonspor'u yenmek kolay olmayacak. Yenilebiliriz elbette ama inanın bu rakipler için hiç de kolay olmayacak" cevabını verdi. Colman'ı kazanmak istediklerini de anlatan Mustafa Hoca, "Colman'ın futbol oynama mentali ile benim kafamdaki pekişmezse sorun yaşayabiliriz" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...