İşte düşen uçağın yere çakılma anı VİDEO

/ Kaynak: İHA
İşte düşen uçağın yere çakılma anı VİDEO

DÜNYA Haberleri  / İHA

Geçtiğimiz Pazar günü iniş sırasında yere çakılan Asiana Havayolları'na ait Boeing 777 yolcu uçağının düşüş anı amatör kamera tarafından kaydedildi.

Geçtiğimiz Pazar günü iniş sırasında yere çakılan Asiana Havayolları'na ait Boeing 777 yolcu uçağının düşüş anı amatör kamera tarafından kaydedildi. nbsp;Kaza sonrası 2 kişinin hayatını kaybettiği uçağın iniş anında kuyruk kısmının tekerleklerinden önce yere değdiği dikkat çekerken kontrolsüz iniş sonrası uçak şiddetli bir şekilde patladı. Uçağın piste inişi sırasında da yan bir şekilde durduğu dikkat çekerken kaza sonrası ise tüm bölgeyi dumanlar kaplıyor. nbsp;Pazar günü Seul'den San Francisco'ya hareket eden Asiana Havayolları'na ait olan Boeing 777 yolcu uçağı iniş sırasında kontrolü kaybetmiş ve yere çakılmıştı. Olay sonrası yetkililer 2 kişinin hayatını kaybettiğini ifade ederken yüzden fazla kişinin de yaralandığını belirtmişti. Görgü tanıkları ise uçağın piste kötü bir açıyla yaklaştığını ve sonra kendi etrafında dönerek yere çakıldığını ifade etmişlerdi.

##tgvideo##



DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...