Acun'dan, Hülya Avşar'a gözdağı

/ Kaynak: İHA
Acun'dan, Hülya Avşar'a gözdağı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Acun Ilıcalı'dan Hülya Avşar'a gözdağı, 'Eser Yenerler, bizim jürimize çok renk katacak, yanan Hülya Avşar olacak tabiî ki. Bu işte Hülya yanar'dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan ünlü program yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı Yeteneksizsiniz Türkiye programına juri olarak yeni bir isim transfer ettiğini açıkladı.Bodrum'da canlı yayın programı yapan Mesut Yarı'ya konuk olan Acun program öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ilıcalı Survivor yarışmasının ardından birkaç günlük tatil için geldiği Bodrum'da Mesut Yar'ın sunduğu Burada laf çok programına katıldı. Yeni aldığı 1.3 milyon dolar değerindeki surat yatı ile gelen Ilıcalı yeni oyuncağı ile Yalıkavak turu atmayı da ihmal etmedi. Ilıcalı tatile girdiklerini belirterek "birkaç yayın sözüm vardı onları da yaptıktan sonra tamamen tatil yapacağım"ifadelerini kullandı. nbsp;Gazetecilerin yeni aldığınız surat yatı ile geldin sorusuna "evet yeni aldığım surat yatı ile geldim. Yayına geç kalmıştık. Biraz tehlikeli oldu gelişimiz. Karanlık olduğundan dolayı bir şey görmedik. Buralarda biraz kayalık, biraz gereksiz bir hareket yaptık ama geç kalmıştık o yüzden oldu"sözlerini kulandı.
YETENEKSİZSİNİZ TÜRKİYE PROGRAMINA YENİ TRANSFER
Yeteneksizsiniz Türkiye'ye yeni bir transfer yaptığını da açıklayan Acun Ilıcalı "çok önemli bir transfer benim için. Aylardır düşünüyordum bu transferi. Kendisi ile de görüştüm. Bizim jürilerimiz futbol takımı gibi gerçekten çok önem veriyoruz. Eser Yenerler içinde uzun zamandır düşünüyordum. O ses Türkiye'nin yıl başı programında kendisini o his ettirdi. O yüzden bende çok istiyordum. Ben çok mutluyum. Bizim jürimize çok renk katacak, yanan Hülya Avşar olacak tabiî ki. Bu işte Hülya yanar"dedi.
ACUNDAN HÜLYA AVŞAR'A CEVAP
Hülya Avşar'ın Acun gider ben kalırım sözüne de cevap veren Ilıcalı "Hülya yine yapmış yapacağını. İşte Hülya'nın farkı, Öz güvende limitsiz olmak. O öyle diyorsa doğrudur bu konuda bir şey demiyorum".
HÜLYA AVŞAR BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALDI
Hülya Avşar ile geçen sene yaptıkları yüzme yarışında birinci genel Acun Ilıcalı bu sene Hülya Avşar'ın karşısına çıkamayacağını belirterek "Hülya boyunun ölçüsünü aldı bence. Gerçekten karşıma çıkamaz, çünkü insanlar bir sene kandıra bilirsin geçmeden geçtim diyerek. Bu senede yarışırsan ayağımın bir ameliyatlı yinede 3 boy fark atmasam bir daha hiç bir şey söylemem zaten. Hülya ile beni yarışmam en büyük hataydı. Sonrada sıkıştığı yerde benim onunla yarışmam mümkünümü diyor Hülya. Ben hiçbir zaman yarışalım demedim ki, yüzücüyüm diyen kendisi zaten. Hülya'ya gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum.


MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...