Polisi bıçakladı basına poz verdi

Polisi bıçakladı basına poz verdi

GÜNDEM Haberleri

Konya'da teravih namazına giden polisin önünü kesen madde bağımlısı bir kişi kendisine para vermeyen polisi 6 yerinden bıçakladı.

Konya Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, yolunu kesip para isteyen kişi tarafından bıçakla yaralandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği'nde görevli polis memuru İbrahim Önder Dağ, merkez Selçuklu İlçesi Akıncılar Mahallesi'ndeki evinden çıktığı sırada, madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi tarafından yolu kesildi. Dağ, para isteyen kişi tarafından vücudunun 6 farklı yerinden bıçaklandı. Yaralı polis memuru, ambulansla, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Dağ'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda çalışma yapan polis, şüphelinin aynı mahallede yaşayan ve daha önce de yaralama suçuna karışan Muhammet S. (23) olduğunu belirledi. Şüpheli, evinin çatısında gizlenirken yakalandı. Sağlık kontrolü için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Muhammet S, gazetecilerin "Neden bıçakladın?" sorusuna, ' nbsp;Ne bıçaklaması iftira atıyor. Çekin nasıl yakışıklı çıkıyor muyum" dedi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...