Galatasaray'dan transfer hamlesi

Galatasaray'dan transfer hamlesi

SPOR Haberleri

Galatasaray Alexis Sanchez'i kadrosuna katmak için atağa kalktı. Ünal Aysal, Sanchez'i alarak camiaya Şampiyonlar Ligi hediyesi vermeyi planlıyor.

Galatasaray dünyanın en hızlı oyuncularından Alexis Sanchez'i kadrosuna katmak için atağa kalktı. Başkan Ünal Aysal ve kurmayları bir büyük oyuncuya daha Galatasaray forması giydirmek için kolları sıvadı. Bu kez hedef Alexis Sanchez … Büyük umutlarla gittiği Barcelona 'da aradığını bulamayan Şilili yıldız için şartlar masaya yatırıldı. Katalan devine 26 milyon Euro'ya gelen Sanchez için Galatasaray, 15 milyon Euro'yu zorlayacak. Fatih Terim'in hücum bölgesine ısrarla istediği 'hızlı' futbolcu adaylarından Nani ve Farfan transferleri mutlu sonla noktalanmamıştı. Cimbom, Şili tarihinin en pahalı oyuncusu için yakın ilişkileri olduğu Barcelona ile pazarlıklara başlayacak. Aysal, Sanchez'i alarak camiaya Şampiyonlar Ligi hediyesi vermeyi planlıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...