İBB Başkanı Mevlût Uysal gökdelenle mücadele sözü verdi

Düzenleyen:
İBB Başkanı Mevlût Uysal gökdelenle mücadele sözü verdi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Şehirlerde ruh yok, her yer beton" sözlerinden sonra İBB Başkanı Uysal gökdelenlere izin verilmeyeceğini işaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlût Uysal, Florya Sosyal Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya geldi. Göreve başladıktan sonra ilk kez basın mensuplarıyla bir araya gelen Uysal, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM MASADA

Kentsel dönüşüme fazlasıyla önem verdiklerini ifade eden Başkan Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerinden sonra başlayan tartışmalara da katıldı.

GÖKDELENLERLE MÜCADELE SÖZÜ

Mevlût Uysal, "Bundan sonra imar artışı olmayacak. Yeni gökdelenlere izin vermemek için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

ERDOĞAN'IN ÇIKIŞI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehircilik Şurası'nda yaptığı açıklamada şehirlerde ruh olmadığını ifade ederek her yerin beton olduğundan şikayet etmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...