Fenerbahçe, Avrupa devlerini solladı

Fenerbahçe, Avrupa devlerini solladı

SPOR Haberleri

Futbolun en büyük şov olduğu Avrupa'da 103 takım transfer yaptı. Bu takımlar arasında en çok parayı 130 milyon Euro ile Monaco harcadı.

Futbolun en büyük şov olduğu Avrupa'da 103 takım transfer yaptı. Bu takımlar arasında en çok parayı 130 milyon Euro ile Monaco harcadı. Bu 130 milyon Euro arasında 60 milyon Euroluk forvet Radamel Falcao ve 25 milyon euroluk Joao Moutinho dikkatleri çekerken Monaco, bu sene Paris Saint Germain'in en büyük rakibi olacak gibi. nbsp;Onu sırasıyla Manchester City (60 milyon Euro) ve Barcelona (57 milyon Euro) izledi. Barcelona en çok para harcayan takımlar sırasında 3. sırada ama aldığı tek futbolcu 57 milyon Euroluk, bu da takımın önümüzdeki günlerde bu sıralamada yükselebileceğini gösteriyor. Türk takımları arasında sadece Fenerbahçe bu sezon 103 takım arasından Avurpa'nın en çok para harcayan 10 takımı arasına girebildi. Fener bonservis bedellerine 19 milyon Euro harcama yaparak 9. sırayı aldı. Galatasaray 9.3, Beşiktaş ise 1.3 milyon Euro harcadı. Fenerbahçe geçen sezonki ikinciliği taraftarına unutturmak için bu sene transfere hızlı girdi. Yaklaşık 19 milyon Euro'yu sadece bonservis bedellerine harcayan Kanarya, Avrupa'da tam 93 takımı para harcamakta gerisinde bırakarak büyük bir iş başarmış oldu. nbsp;
Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...