Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cezaevi değil otel

Cezaevi değil otel

DÜNYA Haberleri

Letonya'da komünist dönemde kötü muamelelerle meşhur olan ve mahkumların firar etmeye çalıştıkları Karosta Hapishanesi otele dönüştürüldü.

Letonya'da komünist dönemde kötü muamelelerle meşhur olan ve mahkumların firar etmeye çalıştıkları Karosta Hapishanesi otele dönüştürüldü. Otelde müşteriler hapishane şartlarında konaklıyorlar. Eski hapishane, yeni otelde, müşterilere neredeyse o dönemin şartları yaşatılıyor. Otelde geceleyecek müşteriler sözlü ve fiili aşağılamalara maruz kalıyorlar. Dipçikle itekleyerek odalarına getirilen müşteriler, eskiden tutukluların kaldığı şekilde yer yataklarında yatıyorlar. Otelde konaklamadan önce müşterilere, kendilerine tutuklu gibi muamele edileceğine ve sözlü aşağılamalarla fiili darbelere maruz kalabileceklerine dair belge imzalatılıyor. Hapishanenin sıkı kurallarına uymayanlar, mıntıka temizliği ve fiziki egzersizlerle cezalandırılıyorlar. Müşteriler için otelin tek iyi yanı geceliğinin sadece 16 dolar olması. Müşterilerin daha önceki mahkûmlar gibi idam edilmemeleri de ayrı bir avantaj! nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...