Galatasaray Asamoah inadından vazgeçmiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Galatasaray Asamoah inadından vazgeçmiyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün, "Türkiye'de yabancı sayısında yaşanabilecek değişimden dolayı Asamoah'ın ocakta transferi imkansız gözüküyor" açıklamasına rağmen Aralık ayında Ganalı yıldız için İtalya'ya giderek kulübü Juventus'la masaya oturacağı öğrenildi.

Cimbom'un, İtalyancayı çok iyi bilen Ergün aracılığı ile Torino ekibine, "Asamoah'ı bize satın, yoksa sezon sonunda bedavaya alacağız" restini çekeceği belirtildi. Sözleşmesi Haziran'da bitecek olan 29 yaşındaki sol bek için G.Saray'ın 1 milyon Euro önereceği ve maksimum 2 milyon Euro'ya çıkacağı belirtildi.

TOLGA ALARMI
Gençlerbirliği ile oynanan maçta sol ayak tabanına darbe alan Tolga Ciğerci, Milli Takım'dan çıkarıldı. Tudor, Florya'da tedavisini sürdüren Tolga için sağlık heyetine, "Başakşehir maçına yetiştirin'' talimatını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...