Burcu Esmersoy: Takılara yatırım olarak bakıyorum

Düzenleyen:
Burcu Esmersoy: Takılara yatırım olarak bakıyorum

MAGAZİN Haberleri

Çiğdem, Simay ve Atasay Kamer’in ev sahipliğinde, bu yıl 8’incisi düzenlenen “Geleneksel Atasay Altın Çadır Günleri” İstanbul Yenibosna’da kapılarını açtı.

Çağla Türk İSTANBUL
cagla.turk@tg.com.tr

Çiğdem, Simay ve Atasay Kamer’in ev sahipliğinde, "Bu yıl 8.’si düzenlenen “Geleneksel Atasay Altın Çadır Günleri” VIP günü kapılarını açtı. Burcu Esmersoy'un da katılım sağladığı açılışta sevgili sunucu ile sohbet ettik.  Mücevherleri uzun uzun inceleyerek hem kendi hem de yakınları için birbirinden farklı ve trend hediyeler alan Esmersoy; "Sevdiklerimin hediyeleri üzerinde taşıması çok hoşuma gidiyor, bu yüzden takıları tercih ediyorum" dedi.

SEVDİKLERİME TAKI HEDİYE ETMEYİ TERCİH EDİYORUM

Atasay'ın müşterisi olduğunu ve daha önceki çadıra yoğunluktan dolayı katılamadığını açıklayan Esmersoy;  "Atasay Altın Çadır’da çok güzel takılar var fiyatlar da çok uygun. Hem kendim hem de arkadaşlarım, akrabalarım, sevdiklerim için yılbaşı hediyeleri aldım. Sevdiklerime doğum günlerinde, özel günlerde takı hediye etmeyi çok seviyorum. Üzerlerinde sürekli beni hatırlayacakları bir hediye taşıyor olduğunu bilmek güzel. Şu bir gerçek ki; Bir yere giderken çekmecenden çıkartırıp hediyeyi kimin aldığını hatırlıyorsun" dedi.

Burcu Esmersoy: Takılara yatırım olarak bakıyorum

Çadırdaki favori ürününüz hangisi?
Ah kalbim sıkışıyor (gülüyor). Şurada çadır fiyatı 300 bin lira olan gerdanlık var. Allah sahibine bağışlasın. Onun dışında iki bileklik beğendim. Bileğim ince olduğu için kelepçeleri tercih ediyorum. 

Olmadan çıkmam dediğiniz bir takınız varmı ?
Ayağımda çok ince bir halhal var. Ben enerjimi güzelleştirdiğimi düşünüyorum. O hep üzerimdedir.

Takılara çok para harcar mısınız?
Takılara yatırım olarak bakıyorum. Kendime alıyorsam işlemeli olanları tercih etmiyorum. 

Burcu Esmersoy: Takılara yatırım olarak bakıyorum

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...