Fatih'te özel halk otobüsü duvara çarptı

Fatih'te özel halk otobüsü duvara çarptı

GÜNDEM Haberleri

Fatih 'te kontrolden çıkan özel halk otobüsü yol kenarındaki bina duvarına çarptı. Kazada, 2'si ağır 20 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Fatih'te kontrolden çıkan özel halk otobüsü yol kenarındaki bina duvarına çarptı. Kazada, 2'si ağır 20 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Kaza, Balat Abdülezelpaşa Caddesi üzerinde saat 06.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Gaziosmanpaşa'dan Eminönü'ne gitmekte olan 34 ZS 2679 plakalı özel halk otobüsü henüz bilinmeyen sebeple kontrolden çıktı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otobüs, yol kenarında bulunan İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'ne ait 'Camhane' binasının duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüste bulunan yolcular yerlerinden savruldu. Otobüste büyük çapta maddi hasar meydana gelirken kazada 2'si ağır 20 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerini olay yerinde yaptığı yaralıları ambulansla çevre hastanelere kaldırdı. Bazı yaralılar ise hastaneye gitmeyi kabul etmedi. Adeta hurdaya dönen otobüsteki yolculara ait eşyalar da polis ekipleri tarafından toplanarak karakola götürüldü. Bazı vatandaşlar da kaza sırasında kaybettiği cep telefonu ve diğer eşyalarını bulmak için uzun süre uğraştı. nbsp;Kazayı anlatan yolcular, otobüsün yalpalayarak ilerlediğini ve duvara çarptığını söyledi. Bazı yolcular ise şoförün uyuduğunu iddia etti. İşe giderken kaza geçirdiğini aktaran yolcular uyuduklarını ve büyük bir gürültüyle uyandıklarını ifade etti. Bazı kazazedeler ise uzun süre kazanın şokunu üzerinden atamadı. Bazı kadınların ağladığı, kazayı anlatan bazı vatandaşların da titrediği görüldü. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...