Başbakan Yıldırım, New York'ta iş adamları ve yatırımcılarla görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Başbakan Yıldırım, New York'ta iş adamları ve yatırımcılarla görüştü

POLİTİKA Haberleri  / İHA

ABD temaslarına devam eden Başbakan Binali Yıldırım, New York'ta şirket yöneticileri ve yatırımcılarla bir araya geldi.

ABD temasları kapsamında görüşmelerini sürdüren Yıldırım, ülkenin önde gelen finans ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Görüşmeye ABD'nin önde gelen şirketlerinden Pepsico, UPS, Raytheon, Coca Cola, GE Aviation, Credit Suisse, Accenture, Motorola, Amazon, Citi Group, Deutsche Bank ve IBM gibi şirketlerin temsilcileri katıldı. 

İki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesiyle ilgili konuların ele alındığı bildirilen görüşmede Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Şentop ve Volkan Bozkır, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ve Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut da yer aldı. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...